Jan Bonekampstraat 15
1501 XX Zaandam
Tel: 075-6572345
Fax: 075-6572347
Neem contact op

Ben Veerman Assurantiën v.o.f.

Wie zijn wij?

Ben Veerman Assurantiën is een onafhankelijk assurantiekantoor dat vanaf 2005 is gevestigd in Zaandam. Het bedrijf is in eerste instantie gestart door Ben Veerman. Sinds 2010 is zijn dochter Debby Veerman in de zaak gekomen. Debby is sinds 2003 werkzaam in het verzekeringsvak en heeft ervaring opgedaan bij verschillende banken en verzekeraars. Wij zijn beiden gediplomeerd verzekeringsadviseur en voldoen aan alle eisen die de autoriteit financiële markten en de wet aan ons stellen. Ben is tevens erkend hypotheekadviseur.

Wij geven u adviezen en oplossingen in verzekeringen, hypotheken, kredieten en sparen. Aangezien wij geen productieverplichting hebben naar banken of verzekeraars is ons advies altijd 100% onafhankelijk! U bent onze opdrachtgever en niet de verzekeringsmaatschappijen of de banken. U kunt bij ons verder terecht voor objectief advies voor zowel bedrijfsmatige verzekeringen als voor particulieren. Daarnaast geven wij u advies op het gebied van allerlei financiële vraagstukken.

Service en een persoonlijke benadering zijn daarbij de aspecten die voorop staan. De belangen en wensen van onze relaties zullen altijd het uitgangspunt zijn bij onze adviezen.

Door de ervaring die in de afgelopen jaren onder andere als schade-expert, verzekeringsadviseur en hypotheekspecialist door ons is opgedaan kunnen wij u goed helpen bij het inventariseren en analyseren van allerlei risico´s.

Ben Veerman Assurantiën staat dagelijks voor u klaar.